U n d e r b a r !

Skall tydligen ner till Danny en sväng nu iaf. Men det går fan inte snabbt när man smsar med ngn som svarar var 3e timme ;) Tur jag inte är så långt bort då...

Är nerkärad i nya ica-reklamen också. Haha, Ulf sätter huduer på spiken när han gör narr av alla bloggerskor. Underbart underhållande!

I n t e r n e t .

Mitt internet hemma har pajjat totalt. Har därför inte kunnar blogga på ett tag... Måste väl också skylla lite på den dimma jag levt i de senaste dagarna, vilt, men jävligt roligt. Sitter hemma hos Jimmy nu och har varit här sen igår, och han har fixar igång min gamla dator igen äntligen så kan nu surfa på hans internet när jag är här med den iaf...

Jag vill dricka öl idag igen. Skulle möta D, men ser mörkt ut, as i thougt...
Förövrigt fortsätter jag pumpa Hardcore Superstar dagarna i ända, de är ju förjävla bäst!

R o c k B a r e n .

Vart ett mysigt julfirande hos kusinen, och jag vart proppmätt efter att ha proppat i mig nästan ett halvt kg varmrökt lax. Gött som fan vare iaf! Drog vidare till Rock Baren sen. Mötte dessvärre inte upp Mammi & Pappi, men hade hysteriskt roligt iaf. Danny & Henke var där, var väl lite halvroligt sådär. Vart satans full och vette fan vad jag gjorde, men kul var det !

Legat hos kusinen hela morgonen, steg precis upp nu och klockan är snart halv 11. Vill till Rock Baren igen, väntar på att Nivek skall ringa och släpa med mig (om jag får som jag vill). Jag är ett jävla monster idag, gråter som fan av kusinens Kajal också, jävla skitpenna!

Lyssnar fortf sönder Hardcore Superstars No Regrets platta, så jävla bäst!


D å r h u s .

Uppesittarkvällen blev det vanliga... Fulla idioter och en vann en hundring. Drog ganska snabbt efter det till Diamond Dogs för att möta upp Johann, Bobas, Hutte och alla från den andra uppesittar-ligan. Hade en jefla kanonfylla och njöt mest om när Hutte och Johann ville förklara hur jävla bäst och underbar jag är. Det är alltid uppskattat. Nu var det ordentligen skönt att vara hemma och i Januari blir jag och Johann alkholister på riktigt i ett år framöve.r Det ser vi alla fram emot.

Stötte på Henke & Pat inne på DD också, och efter att Frost fittat sig och fått både honom och Pat utslängda så mötte jag nya adoptivföräldrar. Jag kissade bakom en gran i en trappa och sen gick vi till kebaben (efter att både BK & Donken vart stängt). Taxi hem och jag somnade som ett barn när jag kom hem runt 04.30.

Skall göra mig iordning nu och dra till kusinen för att öppna lite paket. Nya pappa bokstavligt tvingade med mig till Rcokbaren ikväll (eller han mutade mig med inträde, öl, mat och taxi hem). Kunde inte tacka nej så blir väl till att dra dit ikväll. Hoppas jag hittar mina jävla kläder nu!

Just! Mitt pepparkakshus är klart! Jag pajjade alla mina väggar så mamma fick köpa nytt och klistra åt mig. Blev faktiskt jävligt pimpat tillslut måste jag säga.




U p p e s i t t a r k v ä l l .

Har precis hunnit vakna och sminka mig. Skall dra på mig lite kläder nu och sedan dra till Frost. Blir uppesittarkväll med öl och Bingolotto för 5:e året i rad nu. Världens bästa tradition tror jag fan. Skall bli jävligt intressant och se om någon spelar sista bingot iår då, känns som att det aldrig är ngn som lyckas med det.

Hittat dagens bästa låt också, Hardcore Superstar - Have You Been Around. Inte sett videon på flera miljoner år (typ), men är är fan lika jävla king än! God jävla uppesittarkväll.


S l ö .

Drog hem till Jimmy en sväng och kollade lite filmer med honom, Therese x2 och hans lilla Tindra. Ganska skönt slappt faktiskt, men skulle slagga hos kusinen som hade hunnit däcka innan jag var framme. Sitter hemma nu, kanske skall sova tidigt ikväll eftersom mina kläder äntligen kommer hem imårn vid lunch. Satans så skönt det skall bli. Nu vill jag bara handla lite krims-krams så jag är fit för en julafton på Rock Baren.


R y m m a ?

Jag känner mig som 10 år igen och vill rymma hemmifrån. Jag minns alltid lika snabbt varför jag valde att flytta till internat som 15 åring när jag väl är hemma. Enda problemet denna gång är att jag inte har ett eget hem 50 mil bort som det "bara" är att åka till. Jag är fast nu.


T i p s ?

Jag behöver lite hjälp. Jag har ju trots allt bara haft uppe denna blogg i typ 3 dagar, men har redan som minsta besökare på en dag haft över 70 pers som snokar. Så därför tycker jag ni kan göra er lite vettiga och ge mig ruskigt bra filmtips. Ha detta i åtanke dock, fanasy är fett tråkigt! Action somnar jag av och skräckisar gör mig så nervig så jag inte kan sova, gå ut eller ens sträcka en arm utanför sängen efteråt. Ja jag är cp, men gillar resterande. Tips ?

Vaknade till världens bästa meddelande på msn. Hahaha, vet inte vad jag skall säga faktiskt... Men det känns som jag har en större tur här i gbg - ånej!

Skall kolla Year One nu, bara för att Jack Black e så jävla king :)


W h i s k e y .

Ojoj, börjar redan slacka med uppdatering. Blir väl så när man har hysteriskt roligt?!

Åkte upp till Jimmy igår natt för att hämta min whiskey som jag nyligen adopterat hem från Tyskland. Var så jävla sugen men ville ju inte sitta själv och dra den så drog ner till Danny och hans pojkvän för att dela. Blev en ganska lång kväll, la oss väl runt 8 eller ngt när flaskan var slut och ögongen började bli tunga. Gick dock inte så jävla bra att sova dock, jag låg på en skarv och hade två humpande kaniner på vardera sida till en början. Men det fick det fan vara värt. Jag beslutade själv att jag var en uppenbarelse, för vem annars kommer och knackar på din dörr 2 på natten med en flaska whiskey?! Tror fan återigen att jag är bäst.

Idag blev det dricka vin hos Jimmy efter jag varit och kollat på syrrans konsert. Och hon kan fan ta ton än idag, jävla skitunge. Var hos Sebbe en sväng sen också. Jävligt mkt trevligare var han denna gång, tills han kläckte ur sig han inte gillade Sleaze. Jag ville döda.

Nu kolla en film och kanske sova? Eller så stiger jag upp om ngn timme igen och börjar på mitt jävla pepparkakshus jag inte haft tid med än... Funderar på att göra den till en cirkus. Just, jag tänker på er...


M i k e .

Mike ringde mig idag också... Glömde jag berätta. Han satt och mummlade ngt om att han tänkte på mig när han hörde låten han spelade i bilen... Judas Priest - Turbo Lover, tyckte det var hysteriskt sött.

I'm your turbolover,
tell me there´s no other.


Söööten, heads up! ♥


D i r t y P e n n y .

Jaaa jag är säkert fett efter, men jag råkade snubbla in på Dirty Pennys för första gången idag. Underbart måste jag säga! Både ögon och öron orgasm, just the way i like it !


T r ö t t a s t e .

Min egna lilla julklapp blev ett större missöde. Helvete också.

Var så jävla trött när jag låg i badet förut, gick direkt från badet upp i sängen och somnade som en jag-vet-inte-vad. Pepparkakshuset är inte ens klart än och jag vill göra, men ändå bara lägga mig ner och somna om. Ahhh suck! Min hårbotten ömmer och gör ont jag måste börja smida planer om hur jag och Danny skall ta över världen. Gud vilken jobbig söndag.

N y K u l a .

Fortf inte fått någon sömn. En helnatt med Danny, wiiihoo! Haha. Jag gick ner och käkade frukost när han drog till jobbet, och blev ju fan inte tröttare av det. Nu skall jag snart ner och handla tillbehör till Sveriges fulaste pepparkakshus med lillasyster, och sen skall jag sätta med och knåpa med det resten av kvällen... Med lite tur kanske jag lyckas köpa med mig en egen liten julklapp på vägen hem ;D Märker vi senare...

Nu bjuder jag på öron och ögonorgasm!!

Vains Of Jenna - Hard To Be Vain


P a r t i l e d a r e .

Hej, mitt namn är Slesly.

Jag och min vän Danny Boy skall starta ett parti. Ett eget riktigt jävla grymt parti. Vi tror starkt på rockers, men bryr oss inte så mkt om barn, vård, miljö och dylikt... Vår drivande fråga gäller ang att alla rockers skall ha fri tillgång till whiskey!! Vi tänkte ge alla en test vecka, och de som inte dricker upp all sin whiskey på max 3 dagar och sedan sringer till Systemet och begär mer, kan inte bli kallade rockers! Och de som inte kan bli kallade rockers får inte heller fri tillgång till whiskey. Eftersom alla andra frågor är mindre viktiga för oss så är detta en självklar grej, och äru ingen rocker får du fan skämmas!

Danny sponsrar partiet med en låt dedikerat till våra 4 ståndpunkter.
Sleaze, Booze, Sex and Tattoos.
Vi tackar åter igen till Dirty Dollars för detta fina bidrag ♥
Ansökningar till partiet välkomnas via mail till mig (Slesly) eller till Danny Boy.

 

 


G r o u p i e ?

Just nu önskar jag att jag bodde kvar i sthlm. Iaf till 26e dec så jag kunde få en hejjävlarns dunder på Crüe Chritmaz Party och en lång bakfylla dagen efter. Vill så jääävla gärna dit och skrika halsen ur mig och dränka alla kläder i öl. Gud så underbart livet vore. Om jag bara kunde bli rik och dra upp dagen efter julafton för att förstöra mig själv en sista kväll på Harrys. Gud vad jag saknar Harrys och Peter redan :( Försöker få med mig Danny, och han verkar på, om han blir rik och jag följer med som groupie på turnén i feb... Nästan värt?!...



J u l s k i n k a .

Jag orkar inte berätta varför jag har ny blogg... Eller det finns helt enkelt ingen anledning...

Jag har ätit årets första julskinka idag, fy fan vad underbart det var! Julskinka borde finnas året runt om jag får säga mitt. Imårn skall jag göra pepparkakshus också. Den skall dedikeras speciellt till mina favoriter Mark och Pontus uppe i Stockholm bara för att jag saknar er så. Och inte nog med det, sen skall jag dessutom slå Malin och göra Sveriges fulaste pepparkakshus!

Förutom det så har jag dessutom äntligen tagit tag i all min musik och börjat ladda ner vettig musik till telefonen, det var så jävla efterlängtat! Hittade min allra första Hardcore Superstar skiva jag fick också, signerad år 1998. Knappt 10 år gammal släpade kusin med mig till Liseberg för att hennes pojkvän skulle ha konsert... Det var första gången jag uppskattade någon som helst form av rock då jag såg Jocke Berg studsa runt på scen som en jävla uppenbarelse från gud. Jag fick min första egna skiva, signerad från hela dåvarande Hardcore Superstar, och den ligger säkert än idag. Kärlek!



RSS 2.0